Matematik

Differentialligninger

11. september 2013 af MathiasJordan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Venner

Jeg har fået given en differentialligning, hvor jeg skal finde en løsning hørende til påvirkning af overføringsfunktionen. 

overføringsfunktionen ser således ud: H(s)= (s+4)/(s^8-24)

Påvirkningen ser således ud: u(t)=e^4t+2*e^t

Mit forslag er at jeg sætter s=4 og så s=1
Så finder jeg H(4) OG H(1)
også sætter de to besvarelser sammen ? 

er det rigtigt eller kender i de rigtige måde  ?

Kunne være en stor hjælp ! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2013 af Erik Morsing (Slettet)

hvordan lyder opgaven? jeg kan ikke se nogen differentialligning


Svar #2
11. september 2013 af MathiasJordan (Slettet)

Differentialligningen ser således 
d8y/dx8-24y=u'+u

H(s) har jeg fået til det nu 

H(s)= (s+1)/(s^8-24)


Svar #3
11. september 2013 af MathiasJordan (Slettet)

Jeg har differetialligningen:
d8y/dx8-24y=u'+u

og så skal bestemme overføringsfunktionen hørende til ligningen 
H(s)= (s+1)/(s^8-24)

også skal jeg bestemme en løsning hørende til påvirkningen u(t)=e^4t+2*e^t


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.