Matematik

HASTER MAT SVAR

11. september 2013 af sensualbro (Slettet) - Niveau: B-niveau

SKAL AFLEVERE OM 1 TIME OG MANGLER DENNE OPGAVE, HAR BRUG FOR SVAR

Opg 2 

Løs Ligningerne

a) 6x/2 = 4

b) 4/x=6

c) 6x-2/5=4x

d) 7/x-2=4

e) 2/2x+1=5/x-1 

f) 2x-7/4=3-x/3

Please hjælp mig, har virkelig brug for nogle svar denne gang, jeg beder jer :,(


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2013 af PeterValberg

Matematik må aldrig haste !!!!

a)
multiplicér begge sider med 2
dividér begge sider med 6

b)
multiplicér begge sider med x
dividér begge sider med 6

c)
er det:  (6x-2)/5 = 4x  ???

d) e) f) parenteser ? hvor meget er over/under brøkstregen ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2013 af Eksperimentalfysikeren

Saml ledene med x på den ene side af lighedstegnet og de andre på den anden side. Divider på begge sider af lighedstegnet med koefficienten til x.


Skriv et svar til: HASTER MAT SVAR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.