Matematik
Funktion/Monotoni
29. oktober 2005 af
Sinz (Slettet)
Hej jeg har et spørgsmål mht til funktioner.
Hvis jeg har to funktioner som er tegnet i et koordinatsystem - en liniær og en parabel som skærer hinanden to gange. spørgsmålet lyder: bestem løsninger til ligningen f(x) = g(x) . Hvad er det så at jeg skal.. Nogen som ved det?
På forhånd tak
/Sinz :)
Hvis jeg har to funktioner som er tegnet i et koordinatsystem - en liniær og en parabel som skærer hinanden to gange. spørgsmålet lyder: bestem løsninger til ligningen f(x) = g(x) . Hvad er det så at jeg skal.. Nogen som ved det?
På forhånd tak
/Sinz :)
Svar #1
29. oktober 2005 af IBM (Slettet)
Så skal du sætte udtrykket for f(x) lig udtrykket for g(x), hvorved du finder de(n) x-værdi(er), for hvilke(n)f(x) = g(x)
Svar #5
29. oktober 2005 af IBM (Slettet)
Og dem kan du finde ved indsættelse af x-værdierne i enten g(x) eller f(x).
Skriv et svar til: Funktion/Monotoni
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
