Kemi

Titrering

11. september 2013 af Netcity (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej derude!

Har lige et spørgsmål vdr. titrering. Hvis koeffecient forholdet er 1:1 Hvordan kan nBase = Vsyre * Csyre

Jeg kender godt formlen n = V*C. Men forstår ikke hvordan Basens stofmængde er lig med volumen og koncentrationen af syre? Det er jo ikke det samme?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2013 af kieslich (Slettet)

Når forholdet er 1:1 er nbase = nsyre =Vsyre * Csyre


Skriv et svar til: Titrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.