Matematik

hjælp i mat.

15. september 2013 af 120867Per (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hej

kim kører de 45 km på1 time og 45 minuter hvad kører han i gennemsnit


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af Cecillie95 (Slettet)

Tid = strækning/hastigheden

Omform den, så du får hastigheden er lig....


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

V=s/t, er formlen

Lav det om til minutter og km

45000/6300 = i m/s 

* 3,6 = i km/t

Altså er svaret 26 km/t

Spørg endelig, hvis der er noget, som du ikke forstår


 


Skriv et svar til: hjælp i mat.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.