Matematik

Si-enhed

15. september 2013 af jihudsif (Slettet)

Si-enhed.

0,113 kg V = 12,8 * 10-6m3 = 

Skal man ikke have= P= Kg/m3

0,113 * 0,0000128 * 10-6 er det ikke rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af peter lind

Kom med en ordentlig forklaring på dit problem


Svar #2
15. september 2013 af jihudsif (Slettet)

Hvordan regner man den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2013 af peter lind

Regner hvad ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2013 af SuneChr


Svar #5
15. september 2013 af jihudsif (Slettet)

Det giver = 8828,125? :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Densiteten har en enhed. Talværdien er for så vidt korrekt, men den bør kun angives med 3 betydende cifre.


Skriv et svar til: Si-enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.