Matematik

logaritme

17. september 2013 af Hjælp95 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med at regne denne her ligning.. Det skal helst løses uden hjælpemidler: log(x+2)+log(x+3)=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt regneregler for logaritmer: log(a) + log(b) = log(a·b) .

Benyt også, at log(x) og 10x er hinandens omvendte funktioner. Benyt, at 1 = log(10) .


Skriv et svar til: logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.