Kemi

isomeri

17. september 2013 af KIKULI (Slettet)

HO-C6H4-CH=CHCOOH

Der skal tegnes 4 isomere af stoffet.

Er disse korrekte?

HO-CH=CHCOOH-C6H4

CH=CHCOOH-HO-C6H4

Jeg kan ikk finde på flere


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2013 af Hr. Kræmer (Slettet)

Det med at smide din carboxylsyre ind midt i din carbonkæde - den går ikke.
Prøv i stedet at sætte din primære alkohol (som du har længst til venstre på den øverste formel) nogle forskellige stedet på din kæde.
Prøv derefter at lege lidt med E/Z konfigurationen på din dobbeltbinding.


Skriv et svar til: isomeri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.