Matematik

% udgør

18. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Nogen der kan hjælpe med det her:

Hvor mange % udgør fx.:

5 af 25 eller 16 af 960?

På forhånd, tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. september 2013 af Moderatoren

Hvor mange procent er 60 kr. af 300 kr.? 60 kr. : 300 kr. = 0,20 = = 20%

Det fandt jeg i min formelsamling. Prøv at gøre det samme med dine tal.


Svar #2
18. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Well, TAK!


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. september 2013 af Moderatoren

Det var så lidt:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2013 af lars3847 (Slettet)

eksempelvis 

8 % 100 = 0.08 ·1325 kg = 108 Kr 

25 % 100 = 0.25 · 500 =  125 Kr 


Svar #5
18. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#4

Mange tak for eksemplet! :)


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. september 2013 af lars3847 (Slettet)

Har du en bedre forståelse af Procentregning ? 


Svar #7
18. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#6

Uha, det tror jeg da :)


Skriv et svar til: % udgør

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.