Matematik

PLEAS hjælp:)

18. september 2013 af Kh123 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
D=2p


Okay har virkelig svært ved det

D står for drenge

Og p står for piger

Håber virkelig der nogle darville hjælpe mig :))

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2013 af overkontroversiel (Slettet)

Prøv at skrive det på forståeligt dansk. Hvad går din opgave ud på?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Enig med #1


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2013 af matematiknissen (Slettet)

At der er dobbelt så mange drenge som piger?


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. september 2013 af overkontroversiel (Slettet)

D = 2•P

Hvor

D = Drenge

P = Piger

_________

Det vil sige, at for hver dreng er der 2 piger, eller omvendt at der for hver anden pige er der én dreng.


Skriv et svar til: PLEAS hjælp:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.