Matematik

Polynomium

18. september 2013 af mig234 (Slettet)

Hvis jeg skal bestemme k i dette polynomium hvordan gør jeg så? 

f(x)=-x^2+x+k 

Sådan så grafen for f(x)´s toppunkt har koordinaterne (1/2) og (3/2) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2013 af peter lind

Løs ligningen f(½) = 3/2


Svar #2
18. september 2013 af mig234 (Slettet)

tror ikke helt jeg forstår hvordan finder jeg k ud fra ligningen f(1/2)=3/2 ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2013 af peter lind

Hvis du indsætter får du (½)2+2*½+ k = 3/2


Skriv et svar til: Polynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.