Matematik

koordinatsystem

30. oktober 2005 af Lemin (Slettet)
hvordan gør Jeg??!

opgave a Y= 12/x
opgave b Y= 1/X

x = -6, -4, 0,1/2, 1

Svar #1
30. oktober 2005 af Lemin (Slettet)

og hvad bliver Y

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

Du sætter bare en af x-værdierne ind i en af formlerne, og regner ud.

Svar #3
30. oktober 2005 af Lemin (Slettet)

når jeg har gjort det skal jeg så tegne det ind i et koordinatsystem!

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

Hvis opgaven beder dig om det...

Skriv et svar til: koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.