Matematik

Isolering

21. september 2013 af fr0000de (Slettet) - Niveau: C-niveau

isoler r i formlen L*r2+p=q hvordan? er lost 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Træk p fra på hver side, divider det hele med L, og uddrag kvadratroden, hvis størrelsen er ikke-negativ.


Svar #2
21. september 2013 af fr0000de (Slettet)

er stadig lost kan du evt. vise hvordan du gør? Forstår nemlig ikke hvorda du dividerer med L, når du ikke ved hvad 'L' står for.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2013 af JSmaakjær (Slettet)

 L•r2+p=q  ⇔  L•r2=q-p ⇔ r= (q-p)/L ⇔ r = √((q-p)/L?)


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

L er jo den konstant, der står som faktor på venstre side.

r2 = (q-p)/L

Uddrag til sidst kvadratroden, hvis højresiden er ikke-negativ.


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.