Matematik

reducere

22. september 2013 af boogieboy (Slettet) - Niveau: B-niveau

a) 
                                     
(2 m + 3 n) =

 2* 2 m + 3* 2 n =

4m+6n
 

er det rigtig udregning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af Drunkmunky (Slettet)

Er du sikker på at du har skrevet det rigtigt ind?

For hvis det du har skrevet her, er det rigtige, så har du jo bare at

(2m+3n)=2m+3n.


Svar #2
24. september 2013 af boogieboy (Slettet)

facit jeg fik, var det sidstew jeg skrev?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Måske skal der stå

2·(2m + 3n)

til at begynde med.


Skriv et svar til: reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.