Matematik

Vækstrate

22. september 2013 af IdaJensen92 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :-)

Jeg skal finde vækstraten ud fra denne funktion: f(x) = 0,4 * e3x

Jeg ved godt at formlen er r = a-1, og at er = e3, men hvordan kan man regne det ud da e ikke er et tal. Jeg ved godt at e også har en værdi, men hvilken og hvordan ved jeg ikke helt :-)

Nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af mathon

                    f(x) = 0,4•(e3)x = 0,4 • 20,0855x = 0,4 • (1+r)x


Skriv et svar til: Vækstrate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.