Matematik

hjælp-haster

23. september 2013 af 12hus (Slettet)

kig på vehæftet file

Vedhæftet fil: 1212f.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2013 af mathon

    Skæring kræver
                                        -x2 + 4x - 7 = y = -4x + 3

   To skæringspunkter kræver to løsninger til den reducerede 2.gradsligning

                                       -x2 + 4x - 7 = -4x + 3

hvilket du kan undersøge om er tilfældet.


Svar #2
23. september 2013 af 12hus (Slettet)

forstår det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2013 af mathon

                                      -x2 + 4x - 7 = -4x + 3

                                      1x2 + (-8)x + 10 = 0
                                      ax2  +  bx   +  c  = 0

.

                d = b2 - 4 • ac

     To løsninger kræver d > 0


Skriv et svar til: hjælp-haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.