Matematik

Kvadratsætninger

23. september 2013 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJ! 
Jeg har læst og læst på kvadratsætningerne og jeg kan stadig ikke finde ud af at løse opgave 1 i vedhæftende fil. 
Nogle der kan forklare mig det?? 

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: Aflevering 3 for 2gMa1.pdf

Svar #1
23. september 2013 af Manu0407 (Slettet)

Anyone???


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2013 af PeterValberg

(3+b)2 = (3+b)(3+b) = 3·3 + 3·b + b·3 + b·b = 9 + 6b + b2 

se eventuelt [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
23. september 2013 af Manu0407 (Slettet)

Det var nu ikke så meget A'eren men mere b'eren.
Men mange tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2013 af 123434 (Slettet)

Hej Amanda. Vil du evt. skrive b'eren ned. Vil ikke lige åbne filen, da den måske kan skade min computer. 


Skriv et svar til: Kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.