Matematik

En funktion f er givet ved

23. september 2013 af As1995 (Slettet) - Niveau: B-niveau

F(x)= 2x^2 - 4x

Bestem f(3)

Hvordan løser man denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2013 af mathon

  beregn    F(3)

med mindre symbolikken er
                     F '(x) = f(x) = 4x - 4

                    f(3) = 4•3 - 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2013 af 123434 (Slettet)

Så man differentiere 2x^2-4x?


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.