Matematik
HJÆLP!
f(x) = 4 * kvadr(x-1) og g(x) = - 0,2*x^2+2x+3
de to grafer afgænser, med koordinatakserne en punktmængde M der har et areal. Funktionerne bruges som model for en træskål, som dannes i det punktmængden drejes 360° omkring x-aksen
a) bestem skålens trærumfang...
Please hjælp.. vis gerne ved beregning
Svar #1
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)
Lav en tegning af de to funktioners grafer. Løs ligningen f(x) = g(x) for at finde den øvre grænse x0 .
Skålens trærumfang er da
V = π · 0∫x0 (g(x))2 dx - π · 1∫x0 (f(x))2 dx
Svar #4
23. september 2013 af plamesaen (Slettet)
Kan ikke finde ud af sidste trin prøv at se vedhæftet fil
Svar #5
23. september 2013 af plamesaen (Slettet)
Kan ikke finde ud af sidste trin prøv at se vedhæftet fil
Svar #6
23. september 2013 af plamesaen (Slettet)
Kan ikke finde ud af sidste trin prøv at se vedhæftet fil
- hov det var ikke meningen den skulle komme 3 gange :-)
Svar #7
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)
#6
Du skal benytte udtrykket i #1. Funktionerne kvadreres og integreres så.
Skriv et svar til: HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
