Matematik

Differentation

23. september 2013 af Ecc0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal differentiere dennefuntion, men jeg kan ikke rigti få den til at gå op. Nogle gode råd? 


Svar #1
23. september 2013 af Ecc0 (Slettet)

Jeg ville selv differentiere ledvist. Dog volder ledet 4000*A*e-0,05*^2 mig noget besvær. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Differentier funktionen b·e-kt^2 som en sammensat funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2013 af mathon

            

                          (4000•A•e-0,05•t^2) '  =  4000•A•e-0,05•t^2 • (-0,1t) = -400•t•A•e-0,05•t^2


Svar #4
23. september 2013 af Ecc0 (Slettet)

Hey jeg har bytte lidt ud i tingende og havde glemt lidt i den første funktion. Jeg har gjordt det generelt. Men vil i se om det er gjordt rigtigt?


Svar #5
23. september 2013 af Ecc0 (Slettet)

Dog skal 0,05 = B


Skriv et svar til: Differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.