Matematik

Angiv koefficienterne a, b, c i de følgende andengradpolymioner

23. september 2013 af As1995 (Slettet)

P1(x) = 3x+ 7x - 10

P2(x) = 3x+ 19 + 25x

P3(x) = -22 + 10x

P4(x) = x+ 50

P4(x) = x - 3x2 + 19


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2013 af mathon

alle skal omskrives til
formen
                           P(x) = a•x2 + b•x + c


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2013 af LeonhardEuler

P1(x) = 3x2 + 7x - 10

f(x) = ax2 + bx + c

Derfor

a = 3

b = 7

c = -10

Forsæt selv...


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2013 af LeonhardEuler

#3

Fint at du følger med, men hvilken af andenligningerne kan du ikke finde konstanterne til.


Skriv et svar til: Angiv koefficienterne a, b, c i de følgende andengradpolymioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.