Matematik

Udregn funktionsværdi

23. september 2013 af nelarsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har funktionsværdien f(0), den givne funktion er f(x)=kvadratroden af (2x+1)

Nu ved jeg at jeg skal isolere x og få de øvrige tal over på 0'ets side, men hvordan søren gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2013 af mimok (Slettet)

f(0)=(2*0+1)=1


Svar #2
23. september 2013 af nelarsen (Slettet)

Nå ok, x' skal bare erstattes med funktionsværdien..


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2013 af mimok (Slettet)

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2013 af LeonhardEuler

f(x) → f(0)

f(x) = √(2x+1)    →    f(0) = √(2·0+1)


Skriv et svar til: Udregn funktionsværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.