Matematik

projekt om design af bro

25. september 2013 af Jessies (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Spørgsmål d, kan jeg ikke helt forstå.

Det er:

d) Angiv funktionsforskriften for den parabel, der går gennem punkterne A,T og B:

T=(0,25)

A=(-50,y)

B=(50,y)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Forskriften har formen

f(x) = ax2 + bx + c

Man ser, at f(x)-y har rødder i (-50,0) og (50,0) og har toppunkt i (0 , 25-y) .


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2017 af nidaa (Slettet)

nogen der kan fokare opgave 4.


Skriv et svar til: projekt om design af bro

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.