Matematik

potensregler

25. september 2013 af 1113 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal reducere denne ligningen og angive hvilke potensregler jeg har brugt.

24/√23

Jeg har selv tænkt på at starte med at bruge denne regel

n√xp=xp/n

herefter får jeg 

24/23/2

Ved bare ikke hvad jeg skal gøre nu, håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke tale om en ligning, men om et udtryk. Fortsæt med andre potensregneregler, som

a-n = 1 / an , og   an · am = an+m .


Svar #2
25. september 2013 af 1113 (Slettet)

Så udtryk :) mange tak du


Svar #3
25. september 2013 af 1113 (Slettet)

Har nu reduceret den til 

4·√2

Giver det mening? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2013 af 123434 (Slettet)

2^4/√2^3

Træk eksponenterne fra hinanden

2^1=2


Skriv et svar til: potensregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.