Matematik

Dif.ligning

31. oktober 2005 af Gisen (Slettet)
Hejsa
Jeg er bare en odder itl amtematik og sidder og knokler med en opgave, som jeg vil håbe på der er nogle kloge hoveder derude der kan hjælpe mig med..?
Opgaven:
Bestem til differentialligningen
dy/dx = y(10-5y)
den løsning f, om hvilken det gælder, at
f(0)= 2/3

Nogle fìf?
mvh. Katrine

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2005 af Duffy

y(x) = 2/(1+2e^(-10x))


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2005 af Kim Svenningsen (Slettet)

Vil du have en nærmere forklaring, så skriv tilbage.

Svar #3
31. oktober 2005 af Gisen (Slettet)

Yes I know... resultatet står omme bag i bogen - er nu mere interesseret i at finde ud af, hvordan man kommer frem til det?

Svar #4
31. oktober 2005 af Gisen (Slettet)

Jo tak... Det kunne være meget rart..

Skriv et svar til: Dif.ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.