Matematik

vektorregning

26. september 2013 af avengers (Slettet)

Jeg har et spørgsmål

Regneregeler for regning med skalarprodukt gælder

a * (b + c) = a * b + a * c

(t * a) * b = a * (t * b) = t * (a * b)

hvordan laves et bevis af disse regninger


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Giv vektorerne koordinater, og vis, at venstresiden er lig med højresiden. Lidt mere overskueligt skal man vise

a • (b+c) = ab + ac

(ta)•b = a•(tb) = t·(ab)


Skriv et svar til: vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.