Matematik

Konstruere en trekant

28. september 2013 af Liselotteeee (Slettet)
Konstruere en trekant ABC, hvor <A= 50grader Ab= AC=5cm.
Hvad kaldes sådan en trekant
Mål < B og < C.

Håber i kan hjælpe er ikke så god til det hvis i kunne sende er billede af den ville det være fantastisk:)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2013 af peter lind

Det er en ligebenet trekant. Vinkel B og vinkel C er lige store, så du kan finde deres mål ved at bruge at summen af vinklerne i en trekant er 180º


Svar #2
28. september 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Kan du sende en tegning? For hvis nu den er forkert og vil helst ikke lave den forkert får karakter:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2013 af 123434 (Slettet)

Du skal have fat i en vinkelmåler.

A=50

B=65

C=65


Svar #4
29. september 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Taak for hjælpen det betyder meget for mig

Skriv et svar til: Konstruere en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.