Matematik

Håber i kan hjælpe med 6,7 og opgave 10

28. september 2013 af Liselotteeee (Slettet)
Hej håber i kan sende et billede i opgave 6 og 7 og forklare hvordan i har gjord det og i opgave 10 give udregninger med tak på forhånd:)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2013 af rasmuscaspar (Slettet)

Opgave 7a) Når du skal finde antallet af eleverne, så du tæller antallet af tal som bliver nævnt = 19

Middeltallet/gennemsnittet: Alle tallene lagt sammen, divideret med antallet af tal = 149/19=7,7

Typetallet:  Det tal som optræder flest gange     kan du godt selv finde!! :)

Median: du sætte tallene i en række, med mindsteværdi først --> kan du også godt selv finde ud af 

ET RÅD: tag brug af denne side som hjælp: http://www.regneregler.dk/observationer.jsp


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Opgave 10

Træk 15% fra beløbet og divider resultatet med 12.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med.


Svar #4
29. september 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Hvad med når jeg skal lave en hypighedtabel hvordan før jeg det?
Og hvordan skal jeg lave opgave 6

Svar #5
29. september 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Det du siger man skal i opgave 10 har jeg så svaret på opgaven?

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. september 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

#5

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. september 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Der var vist en anden, der oprettede en tråd om opgave 6 i går.


Svar #8
01. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Hvem? Hjææælp

Brugbart svar (0)

Svar #9
01. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Jeg kan ikke lige finde tråden.

Er opgaven ikke ret simpel? Tegn en vinkel på 50º. Lad de to ben begge gå 5 cm ud. Forbind de to endepunkter med en streg. Så har du tegnet trekanten.

Da to af siderne er lige lange, er det det, som kaldes en ligebenet trekant.

Mål de to vinkler i B og C. De skulle gerne begge være 65º.


Skriv et svar til: Håber i kan hjælpe med 6,7 og opgave 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.