Matematik

Differentiation

29. september 2013 af samsamsamsam (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde tangentligning for f(x)=√x , i punktet (4,f(4)).


Jeg har prøvet lidt selv, men tror at det er forkert:

f'(x)=1/(2·√x) 
f'(4)= 1/(2·√4) =1/4

y = f'(x0)·(x-x0) + f(x0)
y = 1/4 ·(x-4) + 4
y =x/4 - 1 + 4
y = x/4 +3 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af mathon

y = (1/4)*(x-4) + 2

Svar #2
29. september 2013 af samsamsamsam (Slettet)

#1
y = (1/4)*(x-4) + 2

Hvorfor skal der stå 2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2013 af mathon

        Du skal finde tangentligningen for f(x) = √(x) , i punktet (4,2).


Skriv et svar til: Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.