Matematik

Algebra

29. september 2013 af Haily55 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle sammen giver:

3a+4+8a-2= 2

a-7+3-4a= - 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af Gliates (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2013 af 123434 (Slettet)

3a+4+8a-2

3a+8a=11a

4-2=2

11a+2

Man må ikke blande a og almindelige tal.

a-7+3-4a

a-4a=-5a

-7+3=-4

-5a-4


Svar #3
29. september 2013 af Haily55 (Slettet)

Hvad med den nederste?


Svar #4
29. september 2013 af Haily55 (Slettet)

Okay tak :)


Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.