Matematik

Differentation

29. september 2013 af LIF-Andersen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej med jer alle der ude... 

Håber virkelig der er nogen af jer som kan hjælpe mig med den her opgave, er ret lost! 

Jeg skal differentiere følgende: 

f(x) = x^2 + 7^(x^3+2x+9)

Hvis der er en som kan hjælpe mig med hvordan jeg gør og lige forklar hvad den her slags regning hedder osv. vil jeg være meget taknemmelighed! 

God søndag til jer alle! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af mathon

     f '(x) = 2x  +  ln(7)•7x^3+2x+9 • (x3+2x+9) '   =   2x  +  ln(7)•7x^3+2x+9 • (3x2+2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

n•xn-1

f(x) = x2 + 7(x3+2x+9)

(f+g)'(x) = f'(x) + g'(x)

(fg(x)))' = f'(g(x))*g'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ved den sidste regel mener du sikkert reglen om differentiation af en sammensat funktion

(f(g(x)))' = f '(g(x)) · g'(x)


Skriv et svar til: Differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.