Matematik

Begrænsning, øveopgave

30. september 2013 af LuckyLuc (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Tjek vedhæftet, jeg kan ikke tolke udtrykket. Normalt plejer det være (a,b] = ........ Hvordan tolker man man udtrykket så man kan deducere frem til et svar

Vedhæftet fil: begrænsning.png

Svar #1
30. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

Det er faktisk ligemeget, den opgave er slet ikke pensum endnu


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Tegn graferne for de to funktioner og få overblik over punktmængden.

Mængdens punkter ligger på eller over parabelen y = x2 , og skarpt under linien y = x .


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Men du kunne måske lære lidt af at løse den alligevel.


Svar #4
30. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

#3

Jeg tænkte præcis det samme men tænkte også at jeg ikke ville være til for meget besvær da jeg allerede har spurgt 3. spørgsmål i forummet :).

Tak for metoden også


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. september 2013 af 123434 (Slettet)

4# Det skal du da ikke føle. Tænk på hvor en stor hjælp du er her på Portalen. 


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål. Spørgsmål vil blive besvaret, når der er folk, der har tid og lyst til at svare.


Svar #7
30. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

#5 #6 Tak, for opmuntering :).


Skriv et svar til: Begrænsning, øveopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.