Matematik

Bølgelængder

01. oktober 2013 af dietrich

Hejsa jeg håber der er nogle der kan hjælpe med opgave b) i den vedlagte opgave jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal gribe den an. Jeg har fået bølgelængden i a) til at være 187,96 meter. Tak på forhånd :-)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

b) Se på sammenhængen mellem relative ændringer i x og de relative ændringer i y ved at benytte forskriften.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2013 af mathon

                                        y2/y1 = (x2/x1)0,5

                                      1+ry = (1+rx)0,5

                                      1+rx = (1+ry)2

                                     


Skriv et svar til: Bølgelængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.