Matematik

HJÆLP

03. oktober 2013 af Malle99 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En bog koster normalt 149 kr.

Den er nedsat til 99 kr.

Hvor mange procent er bogen nedsat, og hvordan ser udregningen ud????? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2013 af PeterValberg

(oprindelig pris - ny pris)/(oprindelig pris)·100% = 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
03. oktober 2013 af Malle99 (Slettet)

Tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2013 af mathon

      
                      (1+r)5 = 1,00 - 0,10       r < 0

                      1+r = 0,91/5 = 0,90,2 = 0,9791

                      r = 0,9791 - 1 = -0,02085 = -2,085%


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.