Kemi

pH syre

03. oktober 2013 af lisehaaber (Slettet) - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe med hvad pH er for:

NaH2PO4•H2O


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2013 af mathon

Kan ikke beregnes uden molaritetsangivelse af  NaH2PO4•H2O


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2013 af mathon

pKs(H2PO4-) = 7,20    hvilket indikerer svag syre


                  pH = (1/2)•(pKs + log(cs))

                  pH = (1/2)•(7,20 + log(cs))


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

pH er noget, som er defineret for en vandig opløsning. Man kan ikke tale om pH-værdi af et stof.


Skriv et svar til: pH syre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.