Matematik

isolere r

03. oktober 2013 af 170997 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er ikke sikker på disse tre opgaver

Isolér r:

A = pi*r2

&

A = 4*pi*r2

Jeg er ikke sikker på hvad jeg skal gøre når der står i anden.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Start med at isolere r2 . Tag så kvadratroden på hver side for at isolere r .

A = π·r2 , divider med π:

r2 = A/π , og uddrag kvadratroden

r = (A/π)1/2


Svar #2
03. oktober 2013 af 170997 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: isolere r

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.