Kemi

Enzymkinetik

05. oktober 2013 af bosch (Slettet)

Hej :)

Er der nogen er ved hvordan man udregner inhiberingskonstanten? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2013 af Hr. Kræmer (Slettet)

Det kommer an på hvilken type inhibering du har.
For alle:
KI=[E]*[I] / [EI]    , [EI] = konc. af enzyme-inhibitor kompleks

Derfra er der 3 forskellige typer inhibering


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2013 af Hr. Kræmer (Slettet)

Kompetititv:

KMapp= KM (1+ [I] / KI)      Herfra isoleres KI

Non-kompetitiv:
Vmaxapp = Vmax / (1+ [I] / KI) 

For un-kompetititv:
KI=[ES]*[I] / [ESI]    , [ESI] = konc. af enzyme-substrat-inhibitor kompleks med
Vmaxapp = Vmax / (1+ [I] / KI) 

Isoler KI herfra :)


Skriv et svar til: Enzymkinetik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.