Matematik

Problemregning

05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Opgaven lyder:

En fodboldbane i Barcelona måler 105 x 75 m.

På banen løber 22 spiller og en dommer rundt.

Hvor mange kvadratmeter er der til hver af dem?

Hvor meget plads tror du, tilskuerne har?

Ehm - jeg er blaaaaank!

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2013 af magge555 (Slettet)

105*75=x=arealet af banen

x/23=kvadratmeter til hver.


Svar #2
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

105*75=x=arealet af banen

Hvad er det der x?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der står i #1, at x er arealet af banen, og x = 105·75 m2 .


Svar #4
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#3

Øhm.. - Altså:

Hvor mange kvadratmeter er der til hver af dem?

342 mtil hver?

Hvor meget plads tror du, tilskuerne har?

Øhh... :i


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, arealet er korrekt.


Svar #6
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#5

Hvad med: Hvor meget plads tror du, tilskuerne har?

Hvad gør jeg der?


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det drejer sig om, hvad du tror. Forestil dig, at du er tilskuer til en fodboldkamp. Hvor meget plads tror du, at du har som tilskuer?


Svar #8
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#7

Det er sådan, at der skal være mellemregninger med. Hvad i alverden skal jeg skrive om "mellemregning" i denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Det skal jo ikke være et præcist tal; bare et overslag til at sammenligne med spillertætheden på banen. Du kan jo overveje, hvad afstanden er mellem bænkerækkerne, og hvor tæt man kan sidde på en bænk.


Svar #10
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#9

Øhm.. Hvis jeg siger, at tilskuerne har 1 m hver. Lyder det så realistisk?


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#10

Det drejer sig her om, hvad du synes.


Svar #12
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#11

Åhh.. Den er svær. Jeg ved ikke.. Kan du måske komme med et forslag? Jeg ved godt, at her er det hvad JEG tror, der gælder - men inspiration skader ikke.. :i


Brugbart svar (0)

Svar #13
05. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#12

Svarene i #7 og #9 var jo ment som inspiration.


Svar #14
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#13

Jeg er ret blank. Hvis jeg synes, at hver tilskuer skal have 1 m siddeplads - hvad med mellemregning?


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.