Matematik

Problemregning

05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Opgaven lyder:

En pakke med 20 cigaretter koster 29,50 kr.

Hvad koster 1 cigaret? = 1,50 kr.

Hvis Thomas ryger 20 cigaretter om dagen, hvor meget har rygningen så kostet ham på et år? = ?

Hvad ville du bruge sådan et beløb til? = ....

Den 2. er det så bare = 365 * 20? = ... ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man skal gange prisen for 1 pk cigaretter med antallet af dage i 1 år.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2013 af mirna10 (Slettet)

Du skal sige 29,50 gange 365, for at få regne ud hvor meget det koster ham på et år :)


Svar #3
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#1 og #2

Arghhhh - jeg havde forstået den på en anden måde...

Tak! :)

Altså: 10767,5 kr.? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2013 af mirna10 (Slettet)

Ja :)
Husk på at han ryger en pakke på en dag, og en pakke koster 29,50 kr - Og du skal regne ud hvor meget det ville koste ham på et år. Så du skal sige 29,50 * 365 :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2013 af mette48 (Slettet)

En pakke med 20 cigaretter koster 29,50 kr.

1 cigaret koster 29,50/20 kr = 1,48 kr det er kun ved betaling af varen man af afrunder prisen til 25-ører


Svar #6
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#5

Nåh! Tak da :)


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.