Matematik

Problemregning

05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Opgaven lyder:

Jørn sætter 5000 kr. fra sin konfirmation i banken til 4% i rente om året.

Hvor meget får han i rente på et år? = 200 kr.?

Hvor mange penge vil han kunne hæve efter to år? = 5400 kr.?

På forhånd, tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

Han får 4 procent i rente på et år.

Efter 1 år står der 5200

Efter 2 år star der 5200 + 4 % (4 procent af 5200)


Svar #2
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#1

Nåh..

Altså:

1) 200 kr.

2) 5408 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

Ja, det er korrekt.


Svar #4
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#3

100000 tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

5000kr*(1+0,04)^2=5408kr


Svar #6
05. oktober 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#5

Ok! Tak ;)


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.