Matematik
parameterfremstilling
02. november 2005 af
bobbie (Slettet)
Hvordan laver man en parameterfremstilling, som går i gennem 2 givne linjer og et givet punkt???
jeg skal bestemme en linje som går gennem l, m og P
l: (x,y,z)=(8+t,0,t)
m: (x,y,z)=(4+s,-4+2s,2)
P(5,4,3)
jeg skal bestemme en linje som går gennem l, m og P
l: (x,y,z)=(8+t,0,t)
m: (x,y,z)=(4+s,-4+2s,2)
P(5,4,3)
Svar #1
02. november 2005 af ET (Slettet)
bestem ligningen for den plan, som linjen l og punktet p udspænder.
dernæst bestemmer du linje m's skæringspunkt med denne plan.
Den ønksede linje går igennem punktet P og dette skæringspunkt.
dernæst bestemmer du linje m's skæringspunkt med denne plan.
Den ønksede linje går igennem punktet P og dette skæringspunkt.
Skriv et svar til: parameterfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
