Matematik

Identitetspermutation

06. oktober 2013 af jensimone (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en permutation p = (4,3,5,1,2,6) af A = {1,2,3,4,5,6} og skal finde det mindst mulige naturlige tal n, så pn = 1A . Jeg synes ikke jeg på nogen måde kan få identitetspermutationen frem. Er der nogen, der kan hjælpe mig? 


Skriv et svar til: Identitetspermutation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.