Matematik
Planens ligning
02. november 2005 af
Ida1234 (Slettet)
Jeg skal omkrive planens parameterfremstilling til en ligning
x = 3+s+t
y = 2 + s
Z = 7 + 2t
Kan ikke få det til at passe da jeg jo ikke kan bruge det der med lige store koefficienters metode..
x = 3+s+t
y = 2 + s
Z = 7 + 2t
Kan ikke få det til at passe da jeg jo ikke kan bruge det der med lige store koefficienters metode..
Svar #1
02. november 2005 af ET (Slettet)
Ved at udregne krydsproduktet mellem de to retningsvektorer for planen, kan du finde en normal vektor for planen.
r1=(1 1 0)
r2=(1 0 2)
r1=(1 1 0)
r2=(1 0 2)
Skriv et svar til: Planens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
