Matematik

f(x)+3f'(x)=5x+12

07. oktober 2013 af Hyldeblomst22 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Ja jeg skal bestemme f(x).. Opgaven er vedhæftet (opgave 2).. Jeg har absolut ingen anelse om hvad jeg skal gøre på trods af hintet i opgaven .. Håber nogen kan hjælpe...!
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

     f(x) + 3·f'(x) = 5x + 12

     ax + b + 3·(ax + b)' = 5x + 12

a og b kan nu identificeres


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2013 af SuneChr


Skriv et svar til: f(x)+3f'(x)=5x+12

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.