Matematik
Differentialligning
02. november 2005 af
Stina05 (Slettet)
Godaften..
Jeg sidder med opgave 5.145 i eksamenbog for 3-årigt A-niveau, men kan virkelig ikke komme igang med den.
opgaven lyder:
Bestem til differentialligningen
y´=(2x-6x^2)(2y+4) den løsning f, for hvilken f(1)=-3.
jeg håber at der er nogen, som give nogle hint til at komme i gang med denne opgave..
//Stina
Jeg sidder med opgave 5.145 i eksamenbog for 3-årigt A-niveau, men kan virkelig ikke komme igang med den.
opgaven lyder:
Bestem til differentialligningen
y´=(2x-6x^2)(2y+4) den løsning f, for hvilken f(1)=-3.
jeg håber at der er nogen, som give nogle hint til at komme i gang med denne opgave..
//Stina
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
