Matematik

kursen

07. oktober 2013 af 12hus (Slettet)

En sandwich i flyet kan betales med 3,50 £ eller 32,00 kr.
hvilken kurs benytter selskab


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2013 af Budsmoke

divider 32 med 3,5 :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

32kr=3,5 euro

Kurs=32*100/3,5=ca 914,29


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2013 af Krabasken (Slettet)

Kursen er prisen på 100 £

3,5 £ svarer til 32 kr-

1£          -      -  32 / 3,5

100£      -       -  100 * 32 / 3,5

Regn selv ud   :-)

NÅ - der er nogle der gerne vil regne dine opgaver for dig - så du må nøjes med at skrive af . . .

:´-(


Skriv et svar til: kursen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.