LaTeX
Fortsætte en liste
02. november 2005 af
Kruse8 (Slettet)
Hejsa hvordan fortsætter man en numeret liste... Altså jeg skriver punkt 1, 2, 3 osv og så vil jeg lige skrive noget almindelig tekst og så fortsætte med nummer 4 osv hvordan gøres det? I latex
Svar #1
02. november 2005 af Rasmus.p (Slettet)
Betragt følgende eksempel:
\\documentclass[11pt]{article}
\\usepackage{lipsum}
\
ewcounter{listc}
\\begin{document}
\\lipsum[1]
\\begin{enumerate}
\\item tekst
\\item lidt mere tekst
\\item endnu mere tekst
\\setcounter{listc}{\\value{enumi}}
\\end{enumerate}
\\lipsum[2]
\\begin{enumerate}
\\setcounter{enumi}{\\value{listc}}%kan %også skrive 4 i stedet for \\value
\\item Sidste punkt
\\end{enumerate}
\\end{document}
\\documentclass[11pt]{article}
\\usepackage{lipsum}
\
ewcounter{listc}
\\begin{document}
\\lipsum[1]
\\begin{enumerate}
\\item tekst
\\item lidt mere tekst
\\item endnu mere tekst
\\setcounter{listc}{\\value{enumi}}
\\end{enumerate}
\\lipsum[2]
\\begin{enumerate}
\\setcounter{enumi}{\\value{listc}}%kan %også skrive 4 i stedet for \\value
\\item Sidste punkt
\\end{enumerate}
\\end{document}
Svar #2
02. november 2005 af Rasmus.p (Slettet)
4-5 sidste linje skal være:
\\setcounter{enumi}{\\value{listc}}
%kan også skrive 4 i stedet for \\value
\\setcounter{enumi}{\\value{listc}}
%kan også skrive 4 i stedet for \\value
Skriv et svar til: Fortsætte en liste
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
