Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Erfaringer vedr. mat?

08. oktober 2013 af chridsdk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

På vejne af min kæreste, har jeg et spørgsmål nedenfor, som vi håber nogle kunne komme med lidt input til:

"Jeg sidder i en situation hvor det er tid til at vælge SRP fag samt emner. Jeg har længe overvejet hvordan og hvorledes, og har fundet ud af jeg egentlig godt kunne tænke mig at skrive i Mat(B), Samf(A) - social arv. Emnet har generelt en stor interesse og synes selv opgaven er interessant! Min problematik lyder så i, at jeg er usikker på faget matematik, mange tvivler på faget og vælger det bevidst fra, derfor er der nogen med nogle erfaringen gode, som dårlige der vil give nogle videre?"

Kom frit med kommentarer. 

Fortsat god aften.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2013 af tobiascl94

Jeg hørte til en af dem der bevidst valgte det fra. Matematik er et fedt fag men til større opgaver som denne synes jeg ikke det er velfungerende fordi det er svært at få til at spille sammen med andre fag (her samf.). Man risikerer meget nemt at man ikke kan inddrage matematik ordentligt og hvis det "bare" inddrages med tabeller eller statestik falder den tværfaglige idé lidt til jorden og jeg tror ikke din matematik-lærer/censor vil være tilfreds fordi opgaven kommer til at bære præg af at et fag er vægtet mere end det andet og at fagene spiller "kunstigt" sammen.
Social arv er et super emne - men hvad med at bruge historie i stedet for matematik? Jeg vil helt klart fraråde matematik medmindre du finder et emnet hvor faget er MEGET oplagt og det synes jeg ikke det er her.
 


Skriv et svar til: Erfaringer vedr. mat?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.