Kemi

500 ml opløsning på 0,4M glycose

10. oktober 2013 af NordicGoddess (Slettet)

Jeg har fået en opgave der lyder: 

Der skal fremstilles en 500 ml opløsning på 0,4M glycose til forsøget, hvorledes laves denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2013 af mathon

M(C6H12O6) = 180,16 g/mol

  massen af glucose
                                m = n • M = V • c • M


Skriv et svar til: 500 ml opløsning på 0,4M glycose

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.