Matematik

matematik ligninger

11. oktober 2013 af jegerdum0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan skal jeg regne det her ud?:

a. 2x – 3y = 3 og 3x + y = 10

b. x + 6y = -14 og -2x + 2y = 14

det er et ligninsgssystem. jeg kan bedre forstå det hvis det er skrevet med mellemregninger


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: matematik ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.